Welkom op mijn site!

Ik "Marion Landman" ben in 1953 geboren in Amsterdam. In 1973 ben ik in Zandvoort gaan wonen, een schitterende omgeving waar ik zowel mooie oude steden zoals Haarlem en Amsterdam maar ook de zee, duinen en bossen binnen handbereik heb. Hoe geweldig is dat? Vandaar dat ik er nog steeds woon.

 

 

 

 

Naast mijn foto's maak ik collagewerk om aan de wand te hangen, op doek, papier, board en dergelijke, maar ook op mijn eigen foto's en op allerlei objecten.

Het is geweldig hoe zo'n collage ontstaat en groeit onder je handen! Ik kan naar hartelust spelen met kleur, vorm en perspectief, maar ook het onmogelijke, mogelijk maken en het onwerkelijke, werkelijk. Ik werk "oldschool" dus alles is handwerk, d.w.z. knippen en plakken en vernissen.

Ik vernis ook het wandcollagewerk daardoor hoeft er niet persé glas of perspex voor waardoor de collage, mijns inziens, veel beter tot zijn recht komt. Elk exemplaar is UNIEK!

Onder het "kopje"  GALERIE en dan COLLAGE vind je al mijn werken (die momenteel te koop zijn).

Wil je op de hoogte blijven van mijn ontwikkelingen en nieuwste werken (zoals het work in progress) Volg me dan ook op Instagram

‚Äčhttp://instagram.com/marionlandman

als je niet op instagram zit kun je me ook via mijn FacebookPagina volgen

 http://facebook.com/marionlandmancollagewerk

 

Veel kijkplezier!

Marion Landman